technologie

MAXGUARD Veiligheidsschoenen I Techniek en Service

German Safety is de claim van MAXGUARD en dat betekent vakmanschap. Ons doel is de hoogste kwaliteit – niet alleen voor onze veiligheidsschoenen, maar in al onze processen.

Vakmanschap begint al tijdens de ontwikkeling: alle producten worden door MAXGUARD ontwikkeld of met externe, bekroonde designstudio’s. De keuze van de gebruikte materialen wordt gedaan volgens zeer strenge kwaliteitsrichtlijnen.

Vakmanschap in de productie: wij fabriceren in de modernste productielocaties en bewaken alle processen met ervaren schoentechnici. De nieuwste technologische apparatuur wordt gebruikt, bijvoorbeeld op het gebied van automatische capping. De productiefaciliteiten zijn ISO 9001 gecertificeerd en wij zorgen ervoor dat er eerlijke arbeidsomstandigheden heersen. Natuurlijk moeten de werknemers in de productie goed opgeleid en betaald worden. Zoals bijvoorbeeld de vele medewerkers van de doorstikafdeling, omdat het maken van de schacht van de schoen nog steeds handwerk is.

Vakmanschap geeft vooruitgang: resultaten zijn innovaties zoals onze gepatenteerde MAX-Roof, een speciale rubberzool of het MAX- 3FIT® systeem: een modulair concept van de inlegzool in verschillende breedtes, waarmee de schoen individueel aangepast kan worden aan de voet en een optimaal draagcomfort biedt. Wij blijven permanent onze schoentechnologie verder ontwikkelen.

Vakmanschap is kennis: regelmatig trainen we het verkooppersoneel van onze handelspartners. Onze eindklanten hebben dus altijd een goed opgeleide plaatselijke specialist. Vakmanschap betekent leveringsbetrouwbaarheid: Wij handhaven een grote on-demand voorraad, met alle aangeboden MAXGUARD artikelen. Dit stelt ons in staat ervoor te zorgen dat de bestelde goederen normaliter op dezelfde dag als besteld verzonden kunnen worden.

Vakmanschap door moderne service: met het MAXGUARD E-order platform, krijgen onze dealers een handige tool om online orders in te voeren. Naast de orderinvoer, geeft het hen ook een duidelijk overzicht in de individuele condities en bestelhistorie. In de online “promotiemiddelen webshop“ worden onze dealers voorzien van alle benodigde verkoopmaterialen.

maxguard cut-out-module
Al onze modellen zijn voorzien van de nieuwste MAXGUARD innovaties. Volledig afgestemd op specifieke werkomstandigheden. Voor u betekent dat een all-round bescherming, waar u snel aan gewend raakt.